Ποιοι είμαστε

Το www.icart.gr είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα ειδών σπιτιού, κουζίνας και κήπου, διακόσμησης, ειδών δώρου και telemarketing προϊόντων, αξεσουάρ για τα σπορ, τα αυτοκίνητα και ειδών τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και αναψυχής, αλλά και προιόντων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ μόδας για μωρά, μικρούς και μεγάλους που εξειδικεύεται στην παροχή επώνυμων και αξιόπιστων εισαγωγών για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών. Στο διαδικτυακό μας κατάστημα θα βρείτε τις καλύτερες μάρκες προϊόντων σε σχέση με όλες τις άνωθεν κατηγορίες στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς από μια ευρεία γκάμα επώνυμων Οίκων σε 20.000 και πλέον αυθεντικούς και γνήσιους κωδικούς. Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στη θεμελιώδη μας αξία να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας την καλύτερη τιμή σε συνδυασμό με την πιο επαρκή και ενημερωμένη εξυπηρέτηση αφού βασιζόμαστε σε μια πολύ έμπειρη και επαγγελματική ομάδα που όχι μόνο ασχολείται με την ενσωμάτωση των πιο ιδιαίτερων ειδών στην επιχείρηση μας αλλά και στην προώθηση της ενημέρωσης γύρω από τη σωστή χρήση όλων των κωδικών μας από τους αγοραστές μας μέσα από το blog μας.

Η Ομάδα του www.icart.gr αποτελείται από άνδρες και γυναίκες που αγαπούν την εξέλιξη, τη διακόσμηση, το σπίτι, την τεχνολογία και τη μόδα και δουλεύουν ακατάπαυστα πάνω στην εξέλιξη της επιχείρησης μας μέσα από την ένταξη διαρκώς και νέων συνεργασιών με κορυφαία brands στο portofolio της ιστοσελίδας μας, ενώ παράλληλα η ίδια Ομάδα συνεργάζεται και με ενημερωμένους bloggers που δίνουν τη σωστή ενημέρωση και κατάρτιση στην εταιρεία μας γύρω από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, της διακόσμησης και τις καινοτομίες της εικόνας του ατόμου και του χώρου του σπιτιού του, του εξοχικού του ή του γραφείου του.

Έτσι οι ειδήσεις που σχετίζονται με τον κόσμο της διακόσμησης, του δώρου και του εξοπλισμού, καθώς και οι συμβουλές μας σε θέματα μόδας και εμπορικών τάσεων αποτελούν τον βασικό πυλώνα που μας διαφοροποιεί έναντι των υπολοίπων που ισχυρίζονται πως ξέρουν να εμπορεύονται προϊόντα των κατηγοριών που και εμείς εκπροσωπούμε μέσα από τις διεθνείς συνεργασίες μας στον τομέα των εισαγωγών και του εμπορίου .

Γιατί το νόημα δεν είναι στο να πουλάς αλλά να ξέρεις τι πουλάς! Για αυτό το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας θεωρείται το πιο ενημερωμένο που θα μπορούσε να υπάρχει και που είναι δίπλα στους φίλους της ιστοσελίδας και του blog μας 24/7 μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αλλά και μέσω τηλεφώνου σε ώρες γραφείου. Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να ακούμε τις απόψεις των χρηστών μας λαμβάνοντας υπόψη την κριτική και τις ανάγκες τους και χρησιμοποιούμε την εποικοδομητική τους παρέμβαση για να βελτιωνόμαστε τόσο σε επίπεδο περιεχομένου και εικόνας όσο και στο ίδιο το εμπόρευμα.

Η ιστοσελίδα μας υπόσχεται να κάνει τις αγορές σας μια ευχάριστη και εύκολη εμπειρία και μια αγαπημένη διαδικασία για αυτό και σας προσφέρουμε πολλούς και ευέλικτους διαφορετικούς τρόπους πληρωμής μέσω των παρακάτω επιλογών:

Χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτική κάρτα, paypal και τραπεζική κατάθεση, κατάθεση με μετρητά από το κατάστημα και φυσικά αντικαταβολή πανελλαδικά και αποστολές μέσω ΕΛΤΑ και στην Κύπρο . Ο χρόνος παράδοσης μας κυμαίνεται ανάμεσα σε 5-7 εργάσιμες ημέρες για την Ελληνική Επικράτεια και για την Κύπρο στις 7 ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας.

Επωφεληθείτε από τις συχνές εκπτωτικές καμπάνιες μας, ενημερωθείτε για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις κριτικές γύρω από τα επώνυμα είδη μας, γίνετε μόνιμο μέλος μας για να έχετε ειδικά προνόμια και εκπτώσεις όλο το χρόνο και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μαζί με εμάς και τους υπόλοιπους φίλους μας στο πεδίο που μπορείτε να αφήσετε την αξιολόγηση σας για τα είδη και τις υπηρεσίες μας. Η ενεργή συμμετοχή σας σε αυτό το ζωντανό εγχείρημα είναι η ασφάλεια μας για να μπορούμε μαζί σας να γινόμαστε καλύτεροι σε προϊόντα και υπηρεσίες.